Rune 2h Sword
Rune 2h
Diğer adıylaR2h, Rune 2h
Üyelere özelDeğil
Görev eşyasıHayır
Ticari eşyaEvet
DepolanabilirDeğil
High alchemy 38,400 ap
Low alchemy 25,600 ap
Dükkân fiyatı 40,000 ap
Grand Exchange fiyatı53,200 coins
AçıklamaA two handed sword. (İki elle tutulan bir kılıç)
Ağırlık 3kg
KuşanılabilirEvet

http://img825.imageshack.us/img825/5931/777u.pngRune 2h sword iki elle tutulan bir kılıçtır. Tüm Rune silahları gibi kullanmak için 40 saldırı puanı gerekir. Bedava oyuncuların kullanabileceği en sert iki elle tutulan kılıçtır ve aynı zamanda Bounty Hunter mini oyununda "nakavt silahı" olarak kullanılır. Ayrıca okçu/dövüşçü stili kullanan oyuncular tarafından da kullanılır çünkü Maple Shortbow, bir Rune scimitar'dan daha hızlıdır. Oyuncular bu kılıcı 99. seviyede smithing yeteneğini kullanarak yapabilirler. Bu, onlara 250 xp kazandırır.

Avantajları ve Dezavantajları Edit

Avantajlar:

  • Bedava oyunda kullanılabilecek en güçlü silah(70 strength sağlar).
  • Çok isabetli - yetenek puanı düşürmeyen en isabetli silah.
  • Bounty Hunter ve öteki mini-oyunlarda iyi bir nakavt silahı.
  • Vur-kaç tekniğini uygulamak için iyi bir silah.

Dezajantajlar:

  • Zayıf saldırı hızı.
  • Kalitesine göre pahalı.
  • Kalkan kullanmayı engeller.

Konuyla ilgili Edit

  • Bu kılıç, eskiden kaldırılmıştı çünkü çok güçlü olarak görülüyordu, bazen tanesi bir milyon gp'ye satılırdı.
  • Bu silah 2002'den önce hep kullanılırdı çünkü eskiden silah hızı diye birşey yoktu.

Also on FANDOM